sâmbătă , 15 mai 2021
Home » Sanatate » Medicina » SFATUL MEDICULUI

SFATUL MEDICULUI

GENERALITĂŢI

Venele alcătuiesc un uluitor sistem prin care sângele se întoarce de la ţesuturi spre inimă, prevăzute cu valve care împiedică fluidul vital să se deplaseze în sens invers. Atunci când, din diverse cauze, aceste mecanisme unidirecţionale devin ineficiente sau când structura vaselor se fragilizează, apar probleme ca inesteticele varice.

aparatura-cabinet-examinare-clinica-varice-tulkarem-2SFATURI:

Dacă aţi constatat că sub pielea dumneavoastră încep să se zărească întortocheatele vene varicoase sau dacă istoria familiei indică faptul că sunteţi o persoană predispusă la acest gen de afecţiuni, câteva simple măsuri de precauţie vă pot ajuta să ţineţi lucrurile sub control:

NU STAŢI PE LOC!

Oriunde vă aflaţi la serviciu sau acasă, încercaţi să nu staţi ore întregi pe scaun sau în picioare în acelaşi loc, ridicaţi-vă, faceţi câteva mişcări, mergeţi prin cameră pentru a pune sângele în circulaţie. Conform studiilor, incidenţa varicelor este mai crescută la femeile care stau zilnic opt ore într-o poziţie statică.

SLĂBIŢI!

Câteva kilograme în plus nu vă vor aduce neapărat varice, dar vor amplifica presiunea venelor. Acest lucru este valabil în special pentru femeile care sunt predispuse ereditar la afecţiune.

NU FUMAŢI!

Sau lăsaţi-vă dacă nu aţi făcut-o până acum. Cercetările au arătat că venele varicoase sunt mult mai frecvente la fumători şi că fumatul îngroaşă sângele.

CONSUMAŢI ALIMENTE ADECVATE

Regimul de hrănire trebuie să fie sărac în grăsimi şi sare, dulciuri. Peştele oceanic, legumele şi fructele nu trebuie să lipsească. Evitaţi proteinele animale (cu excepţia peştelui), inclusiv produsele din carne procesate (mezelurile), îngheţată, prăjelile, alcoolul, preparatele tip fast-food.

FACEŢI SPORT!

În timp ce alergările pe asfalt pot agrava varicele, mersul în ritm alert, 20-30 minute pe zi, sau practicarea exerciţiilor de aerobic, de trei-patru ori pe săptămână, intrare-cea-mai-mare-clinica-varice-tulkarempot ajuta foarte mult la menţinerea unei circulaţii venoase normale, încetinind procesul şi reducând inflamaţia şi durerea dacă afecţiunea deja a a apărut.

RIDICAŢI PICIOARELE!

Ţineţi picioarele mai sus decât trunchiul ori de câte ori aveţi posibilitatea: în pat, la televizor. Este o modalitate simplă şi eficientă de a combate durerea şi senzaţia de greutate.

 • Operăm cele mai mari varice şi complicaţiile lor
 • sala-operatie-clinica-varice-tulkaremAvem cele mai noi lasere şi echipamente
 • Folosim cele mai avansate metode de anestezie şi cele mai noi echipamente din domeniu
 • Avem preţurile cele mai bune, CAZAREA fiind gratuită dacă vă operaţi la noi
 • Nu eşti un pacient ci un prieten
 • Suntem SINGURA clinică dedicată varicelui
 • Specialiştii noştri participă în mod constant la conferinţe internaţionale din domeniu
 • Nu trebuie să ajungeţi la noi după două – trei operaţii nereuşite, VINO ACUM 

  FĂ-ŢI O PROGRAMARE

  sala-operatie-clinica-varice-tulkarem-12Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru consultaţii lunea de la 8:00 la 16:00, miercurea de la 08:00 la 16:00 . În cazuri speciale se pot face consultaţii şi la alte ore în funcţie de disponibilităţi. Bolile varicelui neglijate poate duce la afecţiuni grave ce vor perturba viaţa normală a oricărei persoane şi a celor din jur. Ne puteţi contacta şi la 021 9550, 021 312 45 79, 021 315 83 78, 0722 25 77 77, 0733 99 63 59.

 • VOUCHER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *