Home » News » Locale » ZILELE ORAŞULUI BRAGADIRU

ZILELE ORAŞULUI BRAGADIRU

Străzile vor fi asfaltate în oraşul Bragadiru până la venirea iernii

Edilul oraşului Bragadiru, Vasile Cimpoeru a avut un mesaj foarte important de transmis la „Festivalul Toamnei Aurii”. Un mesaj referitor la asfaltarea străzilor din oraşul pe care îl conduce cu cinste şi onoare. „Intârzierile apărute la lucrările de asfaltare a celor 45 de străzi din oraşul Bragadiru, cuprinse în programul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) s-audatorat unor probleme judiciare ale firmei care a câştigat licitaţia pentru modernizare. Nici eu şi nici Consiliul Local nu purtăm vreo vină. În urma acestor probleme, firma a pierdut o linie de finanţare de circa 3-4 milioane şi, la un moment dat, nu a mai avut bani pentru continuarea lucrărilor din oraşul Bragadiru. În această situaţie, văzând că se apropie toamna, am făcut o solicitare către Consiliul Judeţean, către preşedintele Marian Petrache, pentru un împrumut de 5 milioane de lei, care a fost aprobat prin hotărâre de Consiliu. Aşa că lucrurile au intrat cât de cât pe un făgaş normal.
12Eu vă promit că toate străzile care au fost atacate până acum, în maximum două luni de zile, vor fi finalizate. Nu luaţi în seamă afirmaţiile unui grup de instigatori, cum că aş avea probleme cu DNA sau că nu vom termina lucrările. Până va veni zăpada, toate străzile vor figata, inclusiv strada Iederei pe care o tot filmează nişte cetăţeni din Bragadiru şi postează filmuleţele pe Facebook!”, le-a trasmis Vasile Cimpoieru locuito-rilor oraşului Bragadiru.
Administraţia Locală a Oraşului Bragadiru a reuşit şi anul acesta să facă din sărbătoarea dedicată localităţii una de neuitat. Succesul evenimentului a fost asigurat atât de artiştii invitaţi să încânte publicul prezent, dar şi de numărul mare de locuitori care au ales să petreacă această zi în centrul oraşului.
26 Octombrie – în cal- endarul creştin ortodox este o zi de mare sărbătoare. Sfântul Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir, zi în care se sărbătoresc alături de cei care poartă numele de Dumitru, atât Hramul Bisericii cât şi ziua oraşului Bragadiru.
11Primarul Vasile Cimpoieru a organizat un spectacol pentru ca cetăţenii acestui oraş să simtă că într-adevăr este o zi de mare sărbătoare. Putem afirma cu tărie ca organizatorii s-au întrecut pe ei înşişi pentru o oferi locuitorilor oraşului Bragadiru o sărbătoare unică, iar surprizele s-au ţinut lanţ.
Evenimentul a avut loc în parcul din faţa Casei de Cultură „Mihai Eminescu”. Printre invitaţi s-au numărat actori consacraţi precum Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, alături de artişti ai Teatrului Constantin Tănase. Adrian Enache, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Cristian Simion
dar şi ansamblul de balet al teatrului.
Şi pentru că organi- zatorii au dorit să satisfacă toate gus- turile, Ion Tănase, organizatorul eveni- mentului s-a gândit şi la nume consacrate din lumea muzicii româneşti de toate genurile.
Un moment deosebit al specta- colului a fost şi cel oferit bragagiilor de Maria Buză, alături de taraful soţului său, George Pătraşcu.
O seară minunată, un spectacol la superlativ încheiat cu un recital remarcabil marca Vali Vijelie şi un
grandios foc de artificii.

Check Also

Marian Vanghelie un analfabet agramat, prost şi incult ?

 E nedrept şi neadăvărat.Vanghelie nu-i analfabet. A făcut liceul, e dreapt în vreo douăzecei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *