404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Iulian Bulai stie cum si-o trag îngerii – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » Sanatate » Iulian Bulai stie cum si-o trag îngerii

Iulian Bulai stie cum si-o trag îngerii

După ce s-a remarcat public explicându-le românilor că Iisus a fost un copil sărac, Bulai vorbește acum despre sexul îngerilor, ca reacție la discuțiile privind eliminarea termenului de sex de pe noile cărți de identitate și înlocuirea lui cu termenul gen. Acesta a postat un fragment dintr-un editorial privind sexul îngerilor.

„Sexul îngerilor

“Gurile rele spun că pe la 1453, când Constantinopolul era asediat de armata turcească, iar ultimul împărat al Bizanţului, Constantin al XI-lea Paleologul (Dragases) se dădea de ceasul morţii să apere cetatea, călugării de acolo au încins o dezbatere aprinsă despre… sexul îngerilor. Sigur, potrivit unora, aceasta este doar o poveste lansată pe piaţă de catolici, pentru a-i discredita pe călugării ortodocşi.

De-o fi adevărat sau nu, nu putem să ştim, dar cert este un singur lucru, în momentul de faţă, marii jurişti ai ţării şi făcătorii de legi au încins şi ei o discuţie, pornind de la cazul Udrea care pare lipsită de sens pentru justiţiabilul de rând, la fel cum păreau lipsite de sens pentru creştinii din Constantinopol şi discuţiile despre sexul îngerilor, când duşmanul stătea la pândă să le ia oraşul.”