404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Tanarul fotbalist ,Sebi Serediuc a „explodat” în Spania. Este timpul ca FRF să fie interesată și de fotbaliști romani care joacă și marchează la foc continuu – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » Sport » Tanarul fotbalist ,Sebi Serediuc a „explodat” în Spania. Este timpul ca FRF să fie interesată și de fotbaliști romani care joacă și marchează la foc continuu

Tanarul fotbalist ,Sebi Serediuc a „explodat” în Spania. Este timpul ca FRF să fie interesată și de fotbaliști romani care joacă și marchează la foc continuu

Federația și selecționerii se tot plâng de săracia bazei de selecție. Foarte adevarat, dar scauterii angajați nu își dau interesul nici de se informa din presa straină, youtube, chiar transfermarket.  

Baza de selecție este adevarat, este una foarte săraca, tineretul de astăzi nu mai are bataturi în talpa de la asfalt, zgură sau tăpșan – ca pe timpuri – ci la buricele degetelor de la tastatură sau joistick.

Dacă la loturi se doarme în ghete, cluburile se interesează  totusi de jucatori tineri și valorosi care pot fi luați pe prețuri modice, mai ales daca sunt români.

Un exemplu elocvent vine chiar din fotbalul spaniol, un fotbal care nu mai are nevoie de o prezentare.

Este vorba de Sebastian Robert Serediuc, jucător al Lleida Esportiu 2B Nacional Spania (formație aflată actualmente pe primul loc). Născut la 23 februarie 2000 (19 ani) vârful de atac al Lleidei este golgheterul echipei la care evoluează încă de la vârsta de 6 ani. Anul trecut a marcat 10 goluri.

În luna mai a.c. clubul CFR Cluj a trimis o ofertă pe adesa clubului spaniol, declinată însă de Lleida.

Presa iberică a avut nu de puține ori cuvinte elogioase la adresa tânărului atacant român.

În cadrul unui interviu dat jurnaliștilor sportivi din Lleida, Serediuc a declarat că: „iubesc România, este țara mea natală și mi-ar plăcea să joc la echipă din prima ligă românească. Mai mult o convocare la lotul de tineret ar fi pentru mine o uriașă bucurie. Deocamdata mă pregătesc cu echipa mea și sper să înscriu cât mai mult, căci astea sunt așteptările de la un vârf de atac. Vreau să fac jocuri cât mai bune”.

Iată ce scrie SMT Barcelona despre tânărul jucător român: „Jucătorul care joacă în prezent în rândul LLEIDA ESPORTIU, este un vârf rapid, agil, puternic fizic. Golgheter în toate echipele din Lleida de-a lungul carierei sale este un jucător cu proiecție și fără îndoială cu un viitor promițător”.