404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
IANIS HAGI, ANUNȚAT TITULAR ÎN RANGERS – BRAGA – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » Sport » IANIS HAGI, ANUNȚAT TITULAR ÎN RANGERS – BRAGA

IANIS HAGI, ANUNȚAT TITULAR ÎN RANGERS – BRAGA

Presa din Marea Britanie anunță că Ianis Hagi va fi titularizat de Steven Gerrard în meciul din această seară dintre Glasgow Rangers și Sporting Braga, din turul 16-imilor Europa League. Jucătorul român a impresionat la debutul său pentru scoțieni, când a adus victoria echipei sale în fața lui Hamilton, iar de atunci a fost utilizat din primul minut în următoarele trei partide.

Pentru Rangers, acesta va fi cel de-al 15-lea meci al sezonului în Europa League, gruparea de pe Ibrox Park câștigând opt dintre acestea și pierzând o singură dată. Braga vine la Glasgow într-o formă excelentă, după demiterea lui Ricardo Sa Pinto învingând în opt din cele nouă partide. În această spirală pozitivă, au fost incluse victorii împotriva celor trei giganți ai fotbalului lusitan, Benfica, Porto și Sporting, ceea ce a propulsat-o pe Braga până pe locul al treilea în campionat.

Cei de la Rangers nu se vor putea baza pe Ryan Jack, suspendat, în timp ce Jermain Defoe și Filip Helander sunt accidentați. De partea cealaltă, Ruben Amorim i-ar putea oferi șansa debutului european fundașului de 20 de ani, David Carmo, promovat de la echipa secundă.

Rangers nu a pierdut niciodată pe teren propriu în fața cluburilor din Portugalia pe teren propriu, impunându-se chiar în actuala campanie a Europa League în duelul cu FC Porto, scor 1-0. Scoțienii își pun cele mai mari speranțe în Alfredo Morelos, cel mai prolific marcator al competiției, cu șase reușite.

Pe de altă parte, Sporting Braga este neînvinsă în ultimele 13 jocuri din cupele europene, serie în care a bifat nouă succese și a înscris nu mai puțin de 29 de goluri. Însă, portughezii au pierdut ambele lor meciuri din Scoția: 1-3 cu Hearts, în 2004, și 1-2 cu Celtic, în 2010.