404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Comentatorul sportiv ,Mihai Dolinschi , la doar 29 de ani a fost găsit fără suflare în casă – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » News » Comentatorul sportiv ,Mihai Dolinschi , la doar 29 de ani a fost găsit fără suflare în casă

Comentatorul sportiv ,Mihai Dolinschi , la doar 29 de ani a fost găsit fără suflare în casă

O veste tragică a lovit redacţiile de sport din România, luni noapte. Jurnalistul Mihai Dolinschi s-a stins din viaţă la doar 29 de ani. Cauzele decesului nu sunt cunoscute.

Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Bucureşti, luni seara, de apropiaţi. Era cunoscut cu probleme medicale, prietenii ştiau că mai trecuse prin câteva episoade la limită. De data aceasta, el nu a mai putut fi salvat.

Dolinschi a fost jurnalist şi comentator sportiv al Telekom Sport şi Look Sport. Pasionat de fotbal și de baschet, el a fost declarat în 2018 cel mai bun tânăr jurnalist sportiv al anului în România.

 Emil Grădinescu, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori de sport de la noi, a postat un mesaj emoționant pe Facebook: „Cristi Petre mi-a povestit despre el: “e bun tare, ştie tot, luaţi-l la voi”. A venit, a dat o proba şi a rămas. Repede ne-am dat seama ca am pus mâna pe un diamant.

Tobă de sport, pasionat până la obsesie, nu se mai sătura de muncă. Făcea de toate, știri, scripturi, la comentarii era uimitor. Avea în cap mai multe informaţii decât găseam noi pe Google. Şi nu reuşeam să îl conving să îmi spună pe nume. “Credeţi că şefii sunt mulțumiţi de mine? Aș vrea să comentez mai mult. Nu vorbiţi dumneavoastră să îmi dea două meciuri pe zi?”

De la o vreme începuse să comenteze noaptea meciuri din NBA. Se culca pe la 5-6 dimineaţa și o lua de la capăt. Nu am văzut atâta pasiune și energie la nimeni din breaslă. Şi sunt sigur că ar fi ajuns cel mai bun comentator din România.

 A fost o lumină printre noi, o flacără care a ars prea tare și s-a stins prea repede. Iar acum nu pot să cred că scriu despre Mihai la timpul trecut. Ce tragedie… Dumnezeu să dea putere familiei să suporte durerea. Noi o să îţi ducem dorul, Mihai, și nu o să uităm că am avut odată un coleg care era atât de bun, că ne obliga și pe noi să ţinem pasul cu el. Şi în memoria ta, Mihai, vom fi buni!”.

 Un alt coleg, Silviu Tudor Samuilă, şi-a exprimat uluiala pe Facebook: „Mihai nu mai este printre noi. Nu îmi revin. Acest copil talentat, pasionat şi plin de energie a reprezentat tot ce era mai bun în tânăra generaţie de ziarişti. Nu pot să îmi imaginez ce e în sufletul părinţilor, dar mă rog să fie puternici şi mă rog pentru sufletul lui. Odihnește-te în pace, copil bun!”.

 De asemenea, Look a publicat anunţul decesului: „Doliu în redacţiile Telekom Sport, Look Sport şi în presa sportivă din România. Jurnalistul Mihai Dolinschi s-a stins din viaţă, luni, la doar 29 de ani. Colegul nostru,

 Mihai Dolinschi, a fost găsit fără suflare în locuinţa din Bucureşti, luni seara, de către cei apropiaţi. Cauzele decesului său nu sunt încă cunoscute. Mihai Dolinschi a fost jurnalist şi comentator sportiv al Telekom Sport România şi Look Sport. Materialele şi analizele sale tactice au fost apreciate de cititori şi telespectatori, dar şi de către urmăritorii paginii sale de Facebook, pe care îi ţinea la curent cu cele mai interesante poveşti din fotbal şi baschet.

 Pe lângă fotbal, Mihai Dolinschi era pasionat de baschetul nord-american, aflându-se la microfonul Telekom Sport la meciurile din finala NBA 2021/2022, dintre Milwaukee Bucks şi Phoenix Suns”.