404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Noua preocupare a lui Nicușor: “Vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea” – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Noua preocupare a lui Nicușor: “Vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea”

Noua preocupare a lui Nicușor: “Vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea”

De când a venit la Primăria Capitalei, Nicușor Dan doar se plânge: ba că nu sunt bani, ba că greaua moștenire, ba că faliment, ba că PUZ și alte avioane. Acum, că simte că pierde trenul pentru un următor mandate, ce face? În loc să se aplece pe problemele concrete ale Bucureștiului, s-a apucat de întâlniri politice!

Mai întâi, s-a văzut cu cei la partidul fantomă, PMP, partid pe cale de dispariție! A primit garanții de la Nimeni că-l va ajuta să iasă iar primar! Te caci pe tine de râs! Apoi, s-a întâlnit cu jenanții de la USR, care au venit într-o echipă lărgită: Drulă, Vasile Voiculescu și Radu Mihaiu, flăcăul de la 2! A absentat tanti Armand! OK!

Oamenii au pus Bucureștiul la cale! Și, la ce concluzii au ajuns, după ce s-au întâlnit ca să discute despre „prioritățile de dezvoltare ale Bucureștiului asumate împreună în fața locuitorilor orașului în campania electorală din 2020”? Evident, la veșnica lamentare: „Au fost și încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administrația Firea – PSD”. Apoi, au trecut la lucruri serioase: “Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura orașului și am discutat despre proiectele care trebuie accelerate”. O chestie evidentă, de altfel, având în vedere că actuala administrație nu a produs nimic, iar la anul vin alegerile! Dar, despre ce proiecte ar fi vorba, când vorbim despre București, ne explică Nicușor Dan pe pagina lui de fb: “Vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea”. Deci, cam atât poate cel care a câștigat alegerile cu sloganul Noul București! Asta e preocuparea lui la primărie! Așa își irosește puterile! Astea sunt proiectele pentru București!

Uitați-vă un pic la ei cum ne salvează orașul! Vai de capul nostru!Așa să ne ajute Dumnezeu!