404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Delirul deputatului Teolog AUR Antonio Andrușceac nu mai are limite Părăsit de nevastă si de cei doi copii, pentru el toate femeile sunt… – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Delirul deputatului Teolog AUR Antonio Andrușceac nu mai are limite Părăsit de nevastă si de cei doi copii, pentru el toate femeile sunt…

Delirul deputatului Teolog AUR Antonio Andrușceac nu mai are limite Părăsit de nevastă si de cei doi copii, pentru el toate femeile sunt…

În urmă cu doar câteva săptămâni , Antonio Andrușceac a lansat un nou atac mârșav la adresa femeilor, victime ale violenței domestice, luându-i apărarea deputatului Dumitru Focșa, care și-a lovit crunt soția. Acum se ridică întrebarea dacă fostul USR-ist mai este demn să ocupe o funcție de demnitate publică într-un stat democratic.

Părăsit de nevastă si de cei doi copii, pentru el toate femeile sunt…

Dat afară din USR pentru misoginism, recuperat de AUR și transformat în bătăușul personal al lui George Simion , deputatul Antonio Andrușceac continuă să facă ce știe mai bine: să jignească fără nicio jenă femeile, care în opinia sa, nu doar că ar trebui să rămână lipite de cratiță, ci chiar „se bat singure”.

Actualul lider AUR Bacău, care se laudă că ar fi de profesie teolog, a ajuns, nu se știe cum, să investigheze în interiorul partidului, scandalul public ce-l are în centru pe deputatul constănțean, Dumitru Focșa, acuzat că și-a bătut soția. În ciuda rapoartelor sale, decizia conducerii a fost clară: aceea de a-l exclude din partid pe Focșa. După cum arată informațiile de mai jos, poate ar fi cazul ca liderul George Simion să ia aceeași decizie și în cazul lui Adrușceac, care, deși nu e bătăuș dovedit, e clar că nici el nu are ce să caute între demnitarii României.

Deranjat probabil că a ajuns un neica-nimeni chiar în propriul partid și că propunerile sale nu sunt ascultate nici măcar de un singur om din organizație, Andrușceac și-a vărsat frustrarea în mediul online, în urmă cu doar câteva săptămâni, declarând, ȘOCANT și de neînțeles, că soția lui Focșa s-ar fi lovit din greșeală.

Cu alte cuvinte, în opinia deputatului, femeia s-ar fi „bătut singură”. „Sunt niște probleme acolo pe care n-aș vrea să le aduc în atenția oamenilor. E foarte ușor să îl punem la stâlpul infamiei fără să cunoaștem toate dedesubturile. El a intrat în comisia de etică a partidului, am făcut niște investigații, iar lucrurile nu stau chiar așa cum au fost prezentate. Femeia n-a fost lovită. A fost, într-adevar, o altercație, în care unul împingea de ușă, celălalt ținea ușa și, din cauză că a fugit covorul, a fost lovită cu ușa peste nas”, a afirmat în mod halucinant Antonio Andrusceac, pentru Realitatea TV, sărind în apărarea colegului bătăuș, Focșa.

Delirul celui care a fost dat afară din USR pentru misoginism a continuat: „Femeia a fost influențată, la rândul ei, sub imperiul emoției, de către o vecină al cărei soț face parte dintr-un partid aflat la putere. Ea i-a pus telefonul în mână să apeleze la poliție. Femeia n-a sunat la poliție din proprie inițiativă, să știți”, a mai declarat Andrușceac, lansând ipoteze paranoice, conform cărora scandalul a fost, de fapt, orchestrat politic.