404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
ASPA IVETS RESORT:O femeie a fost sfâșiată de maidanezi pe un câmp din Galați – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » News » ASPA IVETS RESORT:O femeie a fost sfâșiată de maidanezi pe un câmp din Galați

ASPA IVETS RESORT:O femeie a fost sfâșiată de maidanezi pe un câmp din Galați

Un nou caz șocant! O femeie de 57 de ani din comuna Vânători, județul Galați, a fost sfâșiată de mai mulți maidanezi, pe un câmp. Un bărbat i-a auzit țipetele disperate și i-a sărit în ajutor.

Femeia se afla pe un teren agricol, la cules de urzici, atunci când a fost atacată de mai mulți câini maidanezi. E un miracol faptul că a scăpat cu viață! Un bărbat de 44 de ani a auzit-o țipând și s-a dus să o salveze. Femeia s-a ales cu răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. Victima și salvatorul ei au fost transportați la spital, ambii fiind mușcați de câini, iar femeia a rămas internată, din cauza rănilor profunde pe care le-a suferit.

La data de 26 februarie 2023, în jurul orei 17:50, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe un teren viran, din comuna Vânători, județul Galați, o femeie a fost atacată de o haită de câini fără stăpân, care au mușcat-o și i-au provocat mai multe răni.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au stabilit faptul că o femeie, de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localității de domiciliu, a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galați, a auzit țipetele de ajutor ale femeii și a sărit în ajutorul acesteia. A reușit să înlăture pericolul și să oprească acțiunea câinilor, punându-i pe fugă, însă, a fost mușcat, la rândul său, la nivelul membrelor inferioare și superioare. 

Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar femeia a rămas internată din cauza rănilor care i-au fost provocate la nivelul corpului și al capului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați. În prezent, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de reprezentanții  Asociatiei Aspa Ivets , se află în zona comunei Vânători, în vederea capturării câinilor fără stăpân”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.