Home » News » Eveniment » Totul Verde. Fântânile arteziene din sectorul 4 au fost puse în funcțiune

Totul Verde. Fântânile arteziene din sectorul 4 au fost puse în funcțiune

Din cele mai vechi timpuri, aşezările omeneşti au fost ridicate pe malul unei ape. O resursă vitală pentru supravieţuire, dar şi pentru bună desfăşurare a unor activităţi umane complexe, ea nu trebuie totuşi privită doar din punct de vedere al asigurării apei potabile şi de spălat.

Fântânile arteziene reprezintă, de pildă, cea mai bună metodă de a îmbina utilul cu esteticul, de a integra în mediul urban unul dintre elementele primordiale pentru supravieţuire în aşa fel încât acesta să devină şi o sursă de relaxare vizuală sau, în unele cazuri, chiar acustică. Fântâni luminoase, fântâni muzicale, fântâni ca pretext pentru integrarea în spaţiul public a unor lucrări de artă (elementul central al unei fântâni sau al unei serii de fântâni e creat mai întotdeauna printr-o sculptură, fie ea din piatră sau metal) se pot întâlni oriunde în oraşele lumii şi mereu constituie o sursă de atracţie nu doar pentru turişti, ci şi pentru localnici, în pieţele publice sau în parcuri.

Natura nu a mai avut răbdare cu noi și ne-a transferat direct în anotimpul cel mai îndrăgit de către români! Așa că unii au trecut rapid la treabă și s-au adaptat vremurilor actuale!

Ne referim aici la Totul Verde., ai cărei angajați au pus în funcțiune superbele fântâni arteziene din sectorul 4, după ce, în prealabil, au făcut și reviziile tehnice necesare! Discutăm despre un sector care nu duce lipsă de așa ceva, ci, din contră se bucură de o abundență de astfel de instalații binecuvântate pentru răcoarea, confortul și relaxarea oamenilor. Culorile lor vii, jocul de lumini și susurul lor permanent însuflețesc și mai mult viața sectorului. Rămâne doar ca lumea să le aprecieze la adevărata lor valoare și să le păstreze curate și îngrijite.