404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Premierul Marcel Ciolacu dă cărtile pe față: ‘Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă!’ – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » News » Politica » Premierul Marcel Ciolacu dă cărtile pe față: ‘Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă!’

Premierul Marcel Ciolacu dă cărtile pe față: ‘Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă!’

Viața mea până la intrarea în politică este la fel ca viața multor români după Revoluție, afirmă premierul Marcel Ciolacu, care dă detalii din viaţa sa.

„Viața mea până la intrarea în politică este la fel ca viața multor români după Revoluție.

Am condus mașini second-hand din Germania, am făcut mai multe firme și am încercat să străbat prin capitalismul sălbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu două camere pe strada Viitorului și am îndrăznit la un moment dat să-mi închid și balconul.

Pe scurt, am făcut ceea ce am crezut că este mai bine pentru familia mea! Nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine. Nu mi-am făcut de rușine părinții. Nu am furat. Nu am fugit de muncă, dimpotrivă! ! La fel și acum, voi continua să muncesc pentru români și să-mi asum toate lucrurile pe care le fac!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook, atașând un video cu declarațiile de joi de la Parlament.

Marcel Ciolacu a transmis presei  că îşi va prezenta viaţa în detaliu, „astfel încât să nu mai circule minciuni”.

„Ce vă pot spune foarte clar, nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA, am avut plângeri şi am primit aceste clasări şi cred că o să mai primesc mult timp. Nu am făcut ceva de care să îmi fie ruşine mie, familiei sau părinţilor mei, niciodată. Nu am făcut nimic rău împotriva nimănui şi mi-am asumat toată viaţa tot ceea ce am făcut”, a spus el.

Despre problema studiilor, Marcel Ciolacu a spus că şi-a luat diploma de licenţă la Bucureşti.

”O să vă dau toate detaliile, în ceea ce priveşte când am dat examenul a ţinut de decizia mea şi a familiei mele. Am terminat liceul, mi-am luat Bacalaureatul, nu e niciun fel de problemă, am dat la Facultatea de drept şi nu am intrat. Pe vremea mea, m-am dus în armată, unde am făcut întâi la munci agricole vreo două trei luni . A venit Revoluţia, m-am căsătorit, au venit altele priorităţile, m-am căsătorit. În acel moment, tatăl meu a fost un om care a câştigat suficienţi bani, pentru că a fost pilot militar, dar a ieşit la pensie. Noi suntem toţi trei fraţi, între timp fraţii mei se căsătoriseră înainte, apăruseră nepoţii. Nu am cerut niciodată bani de la părinţii mei şi am mers către zona privată”, a spus premierul.

Ciolacu s-a referit la locurile de muncă pe care le-a avut. „Am lucrat la o companie româno-israeliană de import-export, ca angajat”.

”Am lucrat şi ca muncitor după ce nu am intrat, când am fost la Electronica Industrială, când am plecat în Armată, din acelaşi motiv, după care mi-am făcut propria companie, unde mi-am cumpărat toată concurenţa din jur”, a mai spus el.

Premierul Ciolacu a mai povestit presei la Parlament că şi-a luat un apartament cu două camere pe strada Viitorului şi „a avut şi norocul să îşi închidă balconul”.

”M-am hotărât că m-am plictisit să fac afaceri, am venit, mi-am terminat studiile, am venit în administraţia locală, am fost prefect interimar, am pierdut alegerile, m-am dus director la cea mai mare companie, cel mai mare angajator din municipiul Buzău, am ajuns viceprimar, parlamentar şi ăsta este marele secret şi marile secrete ascunse de către mine”, a mai povestit Ciolacu.

El a arătat că deciziile şi le asumă pentru că au fost luate cum era mai bine pentru familia sa.

Marcel Ciolacu a mai afirmat că a luat nota 9 la licenţă.

”După cum bine ştiţi, la doctorat am fost exmatriculat. Îmi doresc foarte mult, este singurul lucru neterminat din viaţa mea. După ce mă las de politică, vă promit că termin şi doctoratul”, a mai spus Ciolacu despre CV-ul său.