404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Deputatul Popescu Piedone: „Guvernul propus de Marcel Ciolacu, un executiv competent” – Ziarul Strada
sâmbătă , 13 iulie 2024
Home » News » Deputatul Popescu Piedone: „Guvernul propus de Marcel Ciolacu, un executiv competent”

Deputatul Popescu Piedone: „Guvernul propus de Marcel Ciolacu, un executiv competent”

Deputatul Vlad Popescu Piedone are încredere că noul Guvern, condus de Marcel Ciolacu, va fi unul capabil să traverseze cu bine peste probleme.

Deputatul PPU-SL – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) subliniază că votul său a fost pentru noul cabinet, în condițiile în care astăzi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului s-a votat cererea de acordare a încrederii pentru programul şi lista Guvernului propuse de premierul desemnat Marcel Ciolacu.

La ședinţa condusă de preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, şi-au înregistrat prezenţa 418 parlamentari din cei 465, iar plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a aprobat cererea de acordare a încrederii cu 290 de voturi „pentru” şi 95 „împotrivă”, în condițiile în care pentru învestirea Guvernului era nevoie de cel puţin 233 de voturi „pentru”. Iar unul dintre voturile „pentru” a venit de la deputatul Popescu Piedone:

Am participat astăzi la ședința comună a Parlamentului României pentru a vota Guvernul propus de Marcel Ciolacu, un executiv competent, care își propune să rezolve în primul rând problemele stringente ale României, dar, în același timp, să urgenteze dezvoltarea și modernizarea țării.

Vă doresc mult succes, domnule premier, domnilor miniștri, în activitatea dumneavoastră, care nu va fi deloc una ușoară!

Vreau, de asemenea, să îl felicit pe colegul meu “de bancă”, Bogdan Ivan, pentru preluarea portofolului de Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Deși mulți au criticat numirea sa în această funcție pentru că este tânăr, eu sunt convins că se va descurca excepțional la conducerea ministerului. Am colaborat excepțional și în cadrul Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, comisie în care ocup funcția de vicepreședinte.

Bogdan este un tânăr foarte inteligent, cu mult bun simț și extrem de muncitor! Este timpul să schimbăm această mentalitate învechită! Tinerii merită o șansă! Tinerii sunt capabili și pregătiți pentru a face o schimbare în bine pentru țara noastră!

Îi felicit și pe Alfred Simonis pentru funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților și pe noul lider de grup al PSD, Șerban Ciprian Constantin!”, a transmis Vlad Popescu Piedone.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a membrilor Guvernului va avea loc tot astăzi, de la ora 17.00, la Palatul Cotroceni. După acest moment, noii miniștri și premierul Marcel Ciolacu își vor prelua atribuțiile.

Foto facebook