Home » News » PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA COMUNICAT DE PRESA 21.11.2019

PARTIDA ROMILOR PRO EUROPA COMUNICAT DE PRESA 21.11.2019

În legătură cu informațiile speculative apărute în ultima perioada pe anumite site-ri (podul.ro), informații false legate de sustinerea candidaților calificați în turul doi în cursa pentru funcția de Președinte al României, de către Partida Romilor Pro-Europa, suntem nevoiți să facem următoarele precizări :

  • Partida Romilor Pro- Europa nu a încheiat nici un fel de acord politic sau întelegere cu PNL sau cu PSD în ceea ce privește alegerile prezidențiale și cu atât mai mult, nu a purtat vreo discuție pentru susținerea vreunui candidat.
  • Președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun nu a mandat vreo persoană sau delegație din partea organizației, pentru a purta discuții cu stafful de campanie al celor doi candidați.

Totodată, în legătură cu informația falsă, apărută în aceeași știre, conform căreia, „oamenii Președintelui Nicolae Păun, au solicitat capul primarului sectorului 5 Daniel Florea, în schimbul voturile pentru doamna Viorica Dăncilă”, subliniem faptul că această informație este total falsă.

Îi solicităm autorului acestei știri false, respectiv domnului Răzvan Gheorghe să prezinte dovezi care au stat la baza acestui articol. În caz contrar, vom întreprinde demersurile legale ce se impun.