404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
INFO ASPA IVETS DE CE ESTE BINE SĂ ADOPŢI UN CÂINE MATUR – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » Special » INFO ASPA IVETS DE CE ESTE BINE SĂ ADOPŢI UN CÂINE MATUR

INFO ASPA IVETS DE CE ESTE BINE SĂ ADOPŢI UN CÂINE MATUR

Adăposturile pentru câinii sunt pline cu exemplare mature, pentru că, de obicei, adopţia acestora durează mult mai mult, unele din ele, chiar sfârşind în aşteptarea stăpânilor cei prea „mult visaţi”. Este adevărat că un câine crescut de la o vârstă fragedă, este mult mai uşor de educat, însă nu trebuie să excludem faptul că şi un câine adult poate învăţa „bunele maniere”. Există o sumedenie de motive pentru care să adopţi un asemena câine, însă noi te sfătuim să arunci o privire peste aceste avantaje

 Primul şi probabil cel mai important motiv pentru a adopta un câine matur, ar fi faptul că ai ocazia de a oferi un cămin, în adevăratul sens al cuvântului, unui căţel care merită cu adevărat o şansă.

Câinii mai maturi nu necesită angajamentul şi atenţia de care are nevoie un pui.

 Sunt complet dezvoltaţi şi maturi, aşa că vei şti exact ce tip de câine este (rasa).

 Cu cât e mai matur, cu atât este mai înteligent! Câinii mai mari de vârstă sunt în general mai calmi şi mai răbdători.

 Majoritatea câinilor de acest gen, în cazul în care au mai fost ţinuţi în casă, sunt probabil educaţi şi ştiu numeroase trucuri, astfel încât în scurt timp te vor recunoaşte drept stăpân.

 Programul lor biologic este fixat la anumite ore. Deci nu va fi nevoie sa te trezeşti în toiul nopţii pentru eventualele ieşiri la „toaletă”, de asemenea somnul de noapte îţi va fi liniştit deoarece ei adorm odată cu tine.

 Fără  papuci sau alte obiecte roase. Deja trecuţi de fazele de creştere a dinţilor, câinii mai înaintaţi în vârstă nu vor reprezenta o problemă din acest punct de vedere.

 Pot fi lăsaţi singuri în casă fără probleme pe o perioada mai îndelungată de timp, fiind mult mai în siguranţă decât un pui.