404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
SIMONA HALEP, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE SARCINĂ – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » SIMONA HALEP, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE SARCINĂ

SIMONA HALEP, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE SARCINĂ

Simona Halep, cea mai iubită sportivă a momentului, a făcut declarații despre… viața de familie pe care aceasta plănuiește s-o aibă în curând.

Cum pe plan profesional, lucrurile merg excelent, tânăra campioană începe să se orienteze și către planul personal mult mai mult. Și, cum și fanii au fost curioși în ultima vreme dacă se pregătește să devină mămică, Simona a decis să lămurească acest subiect în public.

Simona Halep, prima declarație despre sarcină

Vedeta din tenis a spus că adoră viața de familie și că incontestabil își dorește un copil, dat fiind faptul că are o relație destul de serioasă  și unită, din iulie anul trecut, cu machedonul miliardar, Toni Iuruc. Însă, aceasta a precizat că se vede mămică abia peste câțiva ani. Așadar, sportiva care acum este pe locul 2 WTA nu vrea să-i urmeze exemplul colegei sale de breaslă, Serena Williams, care a revenit în tenis după ce a născut-o pe fiica sa.

”Îmi place să-mi petrec timpul cu copiii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte” a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Simona Halep a mărturisit că nu-și dorește să facă un copil până când nu-și încheie cariera sportivă.  Românca se apropie vertiginos de 30 de milioane de euro adunaţi numai din tenis.Avea 26,7 milioane de euro (30,1 milioane de dolari) înainte de Wimbledon, iar premiul pentru trofeul de la Londra i-a sporit averea din tenis la aproape 28 de milioane de euro.