404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Floricica a demisionat din PSD . Care sunt motivele – Ziarul Strada
sâmbătă , 13 iulie 2024
Home » News » Politica » Floricica a demisionat din PSD . Care sunt motivele

Floricica a demisionat din PSD . Care sunt motivele

Deputatul Daniel Florea a  demisionat  din PSD. Florea susține că nu este de acord ca PSD să sustină un candidat fără activitate politica pentru funcția de primar al Sectorului 5. Reamintim că Florea a fost primar al sectorul 5 și își dorea susținerea partidului din nou pentru acest post după ce Cristian Popescu Piedone a fost arestat.

„Astăzi, am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gandita indelung si in deplina conformitate cu principiile mele personale, profesionale si politice. Nu plec la alt partid”, scrie deputatul pe Facebook.

Florea neagă că și-ar fi dorit să candideze din nou pentru postul de edil al sectorului 5 dar precizează că „nu este de acord ca PSD sa sustină un candidat fara activitate politica in PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”.

După arestarea lui Crsitian Popescu Piedone, Daniel Florea a cerut susținerea PSD de a candida din nou, într-o ședință de partid, însă a fost refuzat de Marce Ciolacu.

Daniel Florea este la al doilea mandat de deputat PSD, după ce în perioada 2016-2020 a fost primarul sectorului 5. În perioada în care a fost primar, Florea a fost acuzat că a contractat lucrări la prețuri exorbitante.