duminică , 3 decembrie 2023
Home » News » Politica » Codrin Ștefănescu: Procurorii au vrut circ mediatic

Codrin Ștefănescu: Procurorii au vrut circ mediatic

Apropiat al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, susține că procurorii au insistat ca fostul lider al PSD să vină la DNA, asta deși era vorba doar despre o chestiune procedurală. El a precizat faptul că Dragnea ”este optimist și puternic”, dar îl chinuie problemele de sănătate.

”El este optimist și este puternic ca om, nu are niciun fel de problemă. Are problema cu durerile la coloană și trebuie rezolvată.

Pentru această hârtie putea să vină și un asistent al cabinetului de avocatură, dar procurorii au ținut să vină el personal pentru circul ăsta mediatic. Nu este rău acest circ, că trebuie să vadă lumea că este hăituit, hăituit în continuare.

Liviu Dragnea merge la spital aproape în fiecare zi. Spre exemplu, miercurea trecută a mers la trei spitale diferite pentru trei tipuri de analize.

Foarte mulți din PSD îl susțin pe Liviu Dragnea, dar țin legătura cu mine. El încă nu și-a deschis telefonul și i-am zis că nu poate să stea toată ziua cu telefonul în mână, să-și vadă în principal de starea lui de sănătate. ”, a spus Codrin Ștefănescu.