404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Comunicat ASA Targu Mures – Ziarul Strada
marți , 30 aprilie 2024
Home » Sport » Fotbal intern » Comunicat ASA Targu Mures

Comunicat ASA Targu Mures

Clubul ASA Tîrgu-Mureș se vede nevoit să aducă la cunoștința publicului că, din motive obiective, partida dintre ASA și FC Viitorul nu se poate disputa pe stadionul Trans-Sil.

Motivul îl reprezintă obligativitatea obținerii unei noi autorizații de securitate la incendiu, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș.

În ultimii ani, clubul ASA Tîrgu-Mureș a întreprins o serie de lucrări de amenajare a stadionului Trans-Sil, atât pentru participarea în competițiile interne, cât mai ales pentru desfășurarea pe teren propriu a jocurilor din UEFA Europa League.
Astfel, capacitatea stadionului a fost mărită la 7575 de locuri și au fost acoperite sectoarele superioare de la Tribuna 1, Tribuna 2 și Peluza Nord.
Pentru respectarea normelor actuale în vigoare, la stadionul Trans-Sil sunt necesare efectuarea unor lucrări de reamenajare, cele mai importante fiind reducerea numărului de locuri, pentru a asigura confortul necesar spectatorilor, crearea unor zone de defluire a spectatorilor în Tribunele 1 și 2 și realizarea unei noi zone de acces în Peluza Nord.

Clubul ASA Tîrgu-Mureș a întreprins și întreprinde toate demersurile necesare pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș.
Lucrările de reamenajare la stadionul Trans-Sil, solicitate pentru acest nou aviz, sunt avansate și, mai mult ca sigur, reamenajările respective se vor încheia în cursul acestei săptămâni.
Dar, după finalizarea lucrărilor este nevoie și de o verificare din partea instituțiilor abilitate, doar după aceea fiind emisă o nouă autorizație pentru securitate la incendiu.
Facem mențiunea că, anunțarea localității de desfășurare a unei partide din Liga 1, conform ROAF, trebuie făcută cu minimum 7 zile înainte de disputarea jocului.

Pentru a nu fi presați de timp și pentru a asigura buna organizare și desfășurare a întâlnirii ASA – FC Viitorul, clubul a luat decizia ca acest joc să se dispute pe un alt stadion.

Astfel, partida din etapa a 18-a a Ligii 1, dintre ASA Tîrgu-Mureș și FC Viitorul, se va disputa duminică, 22 noiembrie, ora 18.00, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena.

Clubul va pune la dispoziția abonaților care doresc să asiste la joc, gratuit, mijloace de transport (autobuze) pentru efectuarea deplasării la Cluj-Napoca (dus-întors).

Abonații interesați să facă deplasarea sunt rugați să se înscrie (numele și prenumele) la numerele de telefon 0733.090.638 și 0265-218.348 (secretariat) sau la adresa de e-mail, office@asatirgumures.ro, până vineri, 20 noiembrie, ora 14.00.

Pentru detalii suplimentare puteți apela și numărul de telefon 0723-354.024, Cristian Chertes – director general.

Locul de plecare al autocarelor va fi parcarea stadionului Trans-Sil, str. Insulei, nr. 2, duminică, 22 noiembrie, ora 15.00, cu rugămintea ca prezența la fața locului să fie la ora 14.30.

Pentru a beneficia de transport gratuit și acces la meci, abonații sunt rugați să se înscrie din timp și să prezinte (obligatoriu) la îmbarcare abonamentul pentru sezonul în curs, emis de clubul ASA Tîrgu-Mureș. 

Ne cerem scuze, pe această cale, pentru inconvenientul creat suporterilor formației noastre, dar vom lua toate măsurile necesare pentru ca acest joc să fie urmărit în condiții optime.

Clubul ASA Tîrgu-Mureș ține să precizeze că acesta va fi singurul joc care se va desfășura într-o altă localitate, partida cu Steaua urmând să se dispute, cu siguranță, pe stadionul Trans-Sil.

Vom reveni cu detalii suplimentare, atât referitoare la partida de pe Cluj Arena, cât și la modificările de la stadionul Trans-Sil, în zilele următoare.

Vă mulțumim pentru înțelegere.