404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Continuă ilegalitățile comise de galeristul , George Simion in Parlament – Ziarul Strada
marți , 30 aprilie 2024
Home » News » Politica » Continuă ilegalitățile comise de galeristul , George Simion in Parlament

Continuă ilegalitățile comise de galeristul , George Simion in Parlament

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că este hărțuit de președintele AUR, deputatul George Simion.  În 29 aprilie, Parchetul General a transmis,  că procurorii continuă cercetările în dosarul penal deschis după ce Simion l-a agresat pe Virgil Popescu în timpul moțiunii simple din februarie.

George Simion l-a numit pe Virgil Popescu „hoț” în mai multe rânduri în timpul dezbaterilor din comisii privind legea offshore, adoptată miercuri de Parlament. Marți, Simion i-a îmbrâncit pe ministrul Energiei și pe deputatul PNL Călin Bota, iar în luna februarie l-a luat de gât pe Virgil Popescu, în timpul dezbaterii unei moțiuni simple, în Parlament.

„Este evident. Toată lumea vede. Nimeni nu se ascunde pe holurile Parlamentului, nimeni nu s-a lăsat intimidat, niciun coleg de-al meu de ceea ce face dumnealui şi sunt convins că votul de astăzi a arătat că, orice ar face, România merge înainte e drumul independenţei energetice”, a declarat Virgil Popescu, întrebat dacă se simte hărțuit de George Simion.