404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Totul Verde a început înverzirea Sectorului 4. Peste 2.000 de pomi au fost plantați în ultimele zile – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Eveniment » Totul Verde a început înverzirea Sectorului 4. Peste 2.000 de pomi au fost plantați în ultimele zile

Totul Verde a început înverzirea Sectorului 4. Peste 2.000 de pomi au fost plantați în ultimele zile

”Am reînceput campania de înverzire a sectorului nostru! Zi de zi, ne vin pomișori, iar colegii de la Totul Verde se ocupă să îi planteze. Nouă, comunității, nu ne rămâne decât să avem grijă de ei. Sunt plămânii de care Pământul are nevoie și pe care trebuie să îi ajutăm să respire. Dacă ei funcționează cum trebuie, atunci cu toții vom fi mai sănătoși și vom respira un aer mai curat!”, a scris Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe rețeaua sa de socializare.

Cu sapa în mână și cu pomișorul linga este imaginea pe care o vezi dacă treci prin sudul Bucureștiului. Odată cu venirea primăverii a început și înverzirea străzilor din Sectorul 4, iar plantarea de copaci este o prioritate pentru angajații Totul Verde..

Primăvara își etalează talentul binefăcător pe străzile Capitalei. Culori vii cărora le-am dus dorul toată iarna, zumzet de albine și mirosul dulce al florilor de corcoduș ne învăluie și ne binedispun.

Indiferent de zona în care locuiți, există, probabil, un soi de copac care anunță în modul cel mai spectaculos cu putință că primăvara a venit. O grădină fără copaci nu are niciun farmec, aşa că oricine beneficiază de un colțișor de curte ar trebui să se bucure de acest privilegiu pe care îl oferă natura, întrucât pomii de grădină au un puternic rol estetic și decorativ, oferind personalitate și stil unei case, dar și umbră, fluturi, arome plăcute, relaxare și, deci, bucurie.

Bucurie aduc și cei de la Totul Verde. din Sectorul 4 al Capitalei. Numai în câteva zile aceștia au reușit să planteze peste 2.000 de platani și tei în locurile care au fost defrișate pe baza avizelor Primăriei Capitalei.