404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Subsecretar de stat la Ministerul Familiei Bogdan Paraschiv,despre consumul de droguri si consecintele lui „Parlamentul trebuie să vină cu măsuri drastice” – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » News » Subsecretar de stat la Ministerul Familiei Bogdan Paraschiv,despre consumul de droguri si consecintele lui „Parlamentul trebuie să vină cu măsuri drastice”

Subsecretar de stat la Ministerul Familiei Bogdan Paraschiv,despre consumul de droguri si consecintele lui „Parlamentul trebuie să vină cu măsuri drastice”

Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat la Ministerul Familiei, a cerut într-o intervenție pentru emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat, ca Parlamentul să înăsprească legislația menită să descurajeze traficul și consumul de droguri, având în vedere că acestea au explodat în România:

„Ar trebui ca mesajul să fie comun al mai multor politicieni de astăzi și să ne luptăm, nu să ne lăsăm pradă acestui viciu și să nu cădem în această capcană. Familia are rolul de educație, de prevenție. Mesajul este unul de toleranță zero și asta și trebuie.

Eu unul am râs de foarte multe ori la televizor când vedeam „marile intervenții ale poliției, „marile” capturi de droguri: 2 grame de canabis și vreo trei firicele de…griș cu lapte. Marii traficanți sunt lăsați într-o parte. Nu înțeleg nici eu fenomenul de ce nu ies în față cazurile mari în care sunt trase semnale de alarmă”.

Bogdan Paraschiv a mai precizat că legislația trebuie înăsprită urgent: „Totodată, din postura de părinte în primul rând, cred că cel mai important, mai ales că anul viitor este an electoral, Parlamentul să vină cu măsuri drastice împotriva acestui consum. În primul rând consum și al traficului, cu mărimi de pedepse. Consumul să nu mai blocheze instanțele de judecată și să fie trași la răspundere cu pedepse mari care să descurajeze traficul și consumul. Eu așa o văd și cred că este o soluție la îndemâna politicienilor de astăzi și a viitorilor politicieni”.