404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor în România! – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor în România!

Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor în România!

Leonard Doroftei a făcut anunţul începutului de an din Canada. Fostul campion mondial simte dorul de casă, aşa că se gândeşte foarte serios dacă să se întoarcă sau nu în România. A precizat că va lua o decizie în curând.

Leonard Doroftei, anunţul începutului de an, după ce a fost umilit şi numit cerşetor în România!

Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic.

Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui. A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a declarat Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Leonard Doroftei locuieşte în prezent în Canada

Plecarea lui Doroftei din România a venit după episodul cu pub-ul din Ploieşti, unde fostul pugilist a investit sume mari de bani, spaţiul fiind al Primăriei din Ploieşti.

Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi. Fostul mare

”Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi (– antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, spunea Doroftei, în trecut.