duminică , 5 februarie 2023
Home » News » Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională în uniforma de general

Ilie Năstase a participat la ceremoniile de Ziua Națională în uniforma de general

Fostul tenismen Ilie Năstase, care deține funcția de general în cadrul Ministerului Apărării, a participat la parada militară de Ziua Națională de la Constanța. Năstase a fost recent în mijlocul unui nou scandal, după ce a fost prins băut la volan și apoi a jignit-o pe jurnalista Digi24 care i-a pus întrebări legate de acest lucru.

Năstase a fost îmbrăcat într-o uniformă albă de paradă. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a spus recent la Interviurile Digi24.ro că Năstase ar putea fi sancționat pentru comportamentul său.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul.

Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr.