404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Dorian Popa, prins DROGAT la volan. Cunoscutul influencer ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă – Ziarul Strada
sâmbătă , 18 mai 2024
Home » News » Dorian Popa, prins DROGAT la volan. Cunoscutul influencer ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dorian Popa, prins DROGAT la volan. Cunoscutul influencer ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dorian Popa a fost tras pe dreapta în localitatea Domnești, într-o zonă în care Poliția Ilfov face controale la fiecare final de săptămână, operațiunea purtând numele de „Blocada”.

Tânărul ar fi fost prins la volan sub influența cocainei și a altor substanțe cu care era amestecată, inclusiv canabis, conform unor surse judiciare.

Anunțul oficial al Poliției

Conform unui comunicat al Poliției Ilfov, vineri seara, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, potrivit IPJ Ilfov.

Influencerul era doar în lenjerie intimă

„În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se mai arată în comunicatul Poliției Ilfov.

Tânărul în vârstă de 35 de ani ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă, conform unor surse citate de G4Media.

Sursa foto: Facebook