404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Deputatul Alfred Simons vrea sa-i faca un fratior lui George Simion. – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Deputatul Alfred Simons vrea sa-i faca un fratior lui George Simion.

Deputatul Alfred Simons vrea sa-i faca un fratior lui George Simion.

Liderul AUR, George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Alfred Simonis (PSD). Primul l-a făcut pe al doilea “lichea pitică”.

Alfred Simonis l-a înjurat pe George Simion şi i-a spus că îi sparge dinţii. AUR cere Coaliţiei retragerea sprijinului politic pentru Simonis.

George Simion l-a făcut pe Alfred Simonis “lichea pitică”

În timpul plenului din Camera Deputaţilor, a avut loc un schimb dur de replici, între preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, care a vorbit la prezidiu, cu liderul deputaţilor AUR, Gerge Simion, pe care l-a ameninţat că îi sparge dinţii şi l-a înjurat.

În replică, Simion i-a spus social-democratului că este „o lichea pitică”, potrivit unui video postat pe contul de TikTok al partidului AUR.

Ulterior, reprezentanţii AUR au cerut preşedintelui PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, şi preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, pentru „comportamentul agresiv şi limbajul suburban pe care îl manifestă în mod constant în plenul Camerei Deputaţilor la adresa parlamentarilor opoziţiei”.

Dialog Simion – Simonis:

„- Băga-mi-aş p.. în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

– Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!, a replicat liderul AUR, George Simion.