duminică , 3 decembrie 2023
Home » News » De ce și-a batut soția deputatul AUR, Dumitru Focșa

De ce și-a batut soția deputatul AUR, Dumitru Focșa

Au ieșit la iveală detalii revoltătoare despre deputatul AUR, Dumitru Focșa, care și-a bătut crunt soția

Soția deputatului AUR Dumitru Focșa a sunat la 112,  pentru a reclama faptul că soțul acesteia a agresat-o fizic. La fața locului s-au deplasat oamenii legii care, observând că femeia are semne vizibile de violență, au chemat ambulanța.  

Medicii au declarat că femeia are un traumatism cranian, ea acuzându-l pe soț că a lovit-o cu pumnii și picioarele. Conform primelor date din anchetă, deputatul AUR ar fi devenit violent după ce soția l-a acuzat că are o aventură cu o colegă de partid.  

De ce și-a bătut Dumitru Focșa soția

Martoră la evenimentele șocante a fost o minoră de 10 ani, pe care soții Focșa vor să o adopte și care locuiește cu ei în localitatea Lumina, județul Constanța.   

Cu toate că a fost bătută crunt, soția bărbatului a refuzat să meargă la spital și, de asemenea, a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Cu toate acestea, femeia a depus o plângere penală împotriva politicianului.  

Potrivit ProTV, nu ar fi prima dată când deputatul AUR își lovește soția. Un astfel de eveniment violent a mai avut loc în urmă cu patru ani. Bărbatul a scăpat fără a fi pedepsit, la acea vreme, după ce soția și-a retras plângerea.

Fetița poate rămâne cu traume  

Din nefericire, fetița martoră la eveniment poate rămâne cu traume mari după această întâmplare nefericită, susțin specialiștii.  

„Era speriată, ca orice copil care a avut ghinionul de a fi prezent la un astfel de incident. Mama, la fel, speriată”, a declarat Marian Vasilache de la DGASPC Constanța.  

În urma celor întâmplate și formațiunea condusă de George Simion a reacționat. AUR a transmis că este împotriva oricărei forme de violență și a anunțat că va demara o anchetă internă în cadrul formațiunii. Conform unui comunicat de presă transmis de partid, Dumitru Focșa și-ar putea pierde toate funcțiile pe care le deține în AUR.