Home » News » Cristian Popescu Piedone primarul sectorului 5, declară război deschis mașinilor abandonate pe spațiul public

Cristian Popescu Piedone primarul sectorului 5, declară război deschis mașinilor abandonate pe spațiul public

Noul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu are liniște nici duminica. El a luat picior străzile și străduțele din Sectorului 5 alături de responsabilii primăriei pentru a lua pulsul lucrurilor direct din stradă.

El s-a arătat deranjat de prezența  foarte mare a autoturismelor abandonate cu anii pe domeniul public care încurcă circulația, blochează locurile de parcare și în general sunt un pericol pentru locuitorii zonei:

”Sectorul 5 merită mai mult!

Am mers din nou pe străzile din Sectorul 5 pentru a vedea exact ce avem de rezolvat rapid. Iar discuțiile cu oamenii mă ajută să văd mai clar problemele cu care se confruntă cei din sector.

Trebuie să modernizăm cât mai repede acest sector. Oamenii merită să trăiască decent într-un loc sigur și curat.

Am vorbit cu oamenii despre problema locurilor de parcare. Vom căuta soluții în perioada următoare pentru a le oferi locuitorilor din Sectorul 5 locuri de parcare. Să nu mai fie nevoiți să parcheze în locuri interzise, iar apoi să fie amendați. Să nu mai piardă zilnic minute bune în căutarea unui loc.

Oamenii s-au plâns din nou de mașinile abandonate de pe raza Sectorului 5. Am început deja să ridicăm aceste autoturisme care reprezintă un real pericol pentru cetățeni. Fosta conducere a ridicat doar 2 astfel de mașini de la începutul anului și până când am preluat eu mandatul.

Vă promit că mă veți vedea tot mai des pe străzile din sector!”, a spus Piedone pe pagina lui de Facebook alături de imagini de la raidul de azi.