Home » News » AVERTISMENT PENTRU ROMÂNI: „VOM PLÂNGE MULT. SUNTEM LOVIȚI DIN MULTE DIRECȚII”

AVERTISMENT PENTRU ROMÂNI: „VOM PLÂNGE MULT. SUNTEM LOVIȚI DIN MULTE DIRECȚII”

Beatrice Mahler, managerul de la Marius Nasta are un avertisment pentru toți românii. Aceasta a vorbit despre pacienții cu COVID-19 care nu mai au loc în spital și susține că luna decembrie va fi una destul de grea.

Managerul de la Marius Nasta are un avertisment pentru toți românii. Beatrice Mahler a povestit cum fiecare loc al unui pacient externat este imediat ocupat de un altul care are nevoie de îngrijiri medicale, iar persoanele în stare gravă din cauza coronavirusului sunt tot mai multe, de la o zi la alta.

Beatrice Mahler a precizat că unitatea spitalicească este de-a dreptul „sufocată” de numărul de bolnavi cu COVID-19, iar luna decembrie va fi una extrem de grea.

„Locurile din Secția COVIDsunt ocupate în primele minute după externarea pacientului. Practic, acceptăm pacienți care știm că vor veni, solicitați de către DSP pentru internare cu stare gravă, pe locurile celor care urmează să fie externați. Este o situație care parcă ne sufocă de la o zi la alta, este un corset în care am intrat și nu mai găsim soluții. În Secția COVID lucrurile sunt extrem de delicate, noi am mărit capacitatea și cu toate acestea nu știm de unde o să găsim locuri pentru pacienți care vin peste noapte”, a declarat Beatrice Mahler.

„Suntem loviți din multe direcții

Beatrice Mahler a mai precizat că cifrele de mortalitate vor fi extrem de mari în această lună, iar luna decembrie va fi și ea destul de grea.

„Este o transmitere comunitare intensă. Suntem loviți din multe direcții și este un moment greu, dificil, în acest moment nu văd să meargă într-o direcție pozitivă, favorabilă pentru pacienții noștri. Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari pentru această lună și, dacă lucrurile continuă în această direcție, decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, a precizat Beatrice Mahler.