404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Cristian Popescu Piedone a căzut pe șantier: “MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! ” – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Cristian Popescu Piedone a căzut pe șantier: “MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! ”

Cristian Popescu Piedone a căzut pe șantier: “MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! ”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a căzut pe un șantier. Aflat într-o vizită de lucru, acesta s-a prăbușit la pământ, iar imediat după incident a tras câteva injurături bune. Și-a revenit rapid și a continuat vizita pe șantier, afișând un zâmbet de amuzament.

„Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit ‘prietenii”… ori când m-au împiedicat ‘binevoitorii’.

Spre dezamăgirea unora…

MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv:Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori!

Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul

SUNT ÎNSĂ… FOARTE BINE Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă!

Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor!„, este prima parte a mesajului postat de Piedone.