sâmbătă , 25 iunie 2022
Home » News » A ÎNCEPUT CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ ÎN SECTORUL 5

A ÎNCEPUT CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ ÎN SECTORUL 5

Având în vedere că prognoza emisă de meteorologi arată că vremea va fi  frumoasă, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus începerea curățeniei de primăvară pe raza sectorului.

Angajații  firmei de Salubrizare sector5 se vor  ocupa  de plantarea  florilor   salubrizarea și măturarea aleilor, spațiilor verzi, parcurilor și a locurilor de joacă… De asemenea, se va face curățenie și în parcuri și se va repara mobilierului existent.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone va face vizite de lucru în teren, pentru a vedea dacă cei responsabili se ocupă de curățenie așa cum trebuie.

Edilul face apel și la toți cetățenii din sector să păstreze curățenia, pentru că, în caz contrar, aceștia riscă să fie sancționați.

Numai împreună putem schimba radical fața sectorului nostru . Vă cer sprijinul în acest demers și vă rog să păstrați curățenia. Eu voi face tot ce ține de mine, în calitate de primar, pentru a mă asigura că cei care se ocupă de curățenie nu vor face acest lucru de mântuială.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.