duminică , 3 decembrie 2023
Home » News » 4 MASINI FACUTE PRAF DE O SOFERITA DE 18 ANI

4 MASINI FACUTE PRAF DE O SOFERITA DE 18 ANI

Obținerea permisului de conducere înseamnă, pentru șoferii începători, o mare realizare personală, fiecare așteptând cu nerăbdare să devină, așa cum spun reprezentanții Poliției Rutiere, ”participant la trafic”. Totuși, aceast bucurie este umbrită, de multe ori, de greșeli care duc la accidente mai mult sau mai puțin grave.

O șoferiță de 18 ani din Piatra-Neamț a fost peste măsură de încântată după ce s-a văzut cu permisul de conducere în buzunar, așa că a decis că o plimbare cu mașina ar fi ideală. Numai că totul s-a terminat cum nu se poate mai prost. Tânăra respectivă a obținut permisul pe data de 10 februarie, iar pe data de 11 a reușit ”performanța” de a lovi patru mașini. Mașinile lovite fiind parcate.

A MURIT! Gigi Becali este devastat de durere

Impactul violent a avut loc la ora 22 pe strada Petru Rareș din Piatra Neamț, o stradă cu sens unic. Zgomotul a scos din case mulți curioși din blocurile vecine, iar cei ale căror mașini au fost lovite au devenit, pe bună dreptate, furioși. Tamponarea în lanț nu a avut loc în trafic. Mașina Fiat condusă de șoferița de 18 ani și o lună a lovit violent o mașină parcată pe partea dreaptă apoi totul s-a transformat într-un carambol și au mai fost avariate alte două autoturisme. Una dintre mașini este „șifonată” mai puțin, însă celelalte 3 (inclusiv a tinerei șoferițe) sunt serios afectate.