404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Victor Ciutacu despre Cătălin Tolontan dupa ce fost chemat la DNA: Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei? – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » Special » Anchete » Victor Ciutacu despre Cătălin Tolontan dupa ce fost chemat la DNA: Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei?

Victor Ciutacu despre Cătălin Tolontan dupa ce fost chemat la DNA: Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei?

Jurnalistul Cătălin Tolontan a anunţat că joi este chemat la DNA pentru a fi audiat ca martor, alături de un alt jurnalist de la „Libertatea”, într-un dosar în care a fost reclamat de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Victor Ciutacu face o remarcă interesantă de noua citație primită de Tolontan. Dacă atunci când a ajuns la DIICOT, Tolontan a avut sprijin masiv din societatea civilă, acuzând procurorii anti-mafia că atacă libertatea presei, de data aceasta nimeni nu a mai zis nimic, fiind vorba despre procurorii DNA.

”Da’ nu se mai revoltă nimeni că un procuror DNA îndrăznește să-l citeze pe Tolontan, la fel cum a făcut-o și un procuror DIICOT? Doar e aceeași plângere pe care trebuia dată clasare de pe scaun, fără să mai deranjezi omul până la procuratură. Dacă stau să mă gândesc bine, chiar numai o bucată din ea, aia cu șantajul, că grupul organizat s-a clasat la DIICOT. Ăla de la DNA nu atentează la libertatea presei? O fi și el/ea însurat/măritată cu cineva? Unde sunt ONG-urile și jurnaliștii de investigație? A murit subit spiritul civic și protestatar? Mare grijă cu aspacardinele la filtru, că s-a terminat cu șmecheria!

P.S. Oricâte probleme medicale ar avea celălalt ziarist de la Libertatea (sănătate!), martorii nu sunt audiați prin reprezentanți”, e mesajul lui Victor Ciutacu.