Home » News » UN TÂNĂR SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI DIN PRAHOVA A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI ȘI A ABANDONAT VICTIMA ÎNTR-UN ȘANȚ

UN TÂNĂR SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI DIN PRAHOVA A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI ȘI A ABANDONAT VICTIMA ÎNTR-UN ȘANȚ

Un tânăr din Prahova a lovit cu mașina o căruță și apoi a dat bir cu fugiții, crezând că va scăpa basma curată, mai ales că înainte să se urce la volan s-a „cinstit” bine. Nu s-a gândit nici măcar la victima pe care a abandonat-o în șanț.

Accidentul s-a produs pe DJ 101 F, în comuna Drăgănești, din județul Prahova. Autoturismul a izbit căruța din spate. În urma impactului, atelajul s-a făcut bucăți, iar căruțașul a fost rănit. Calul nu a avut de suferit.

Fără nicio remușcare și cu gândul doar la permisul de conducere pe care l-ar fi pierdut, șoferul a fugit de la locul accidentului.  Căruțașul a fost transportat la spital, rănit ușor la prima vedere. Acesta se afla singur în atelaj și era echipat cu vestă reflectorizantă.  În urma investigațiilor, polițiștii au identificat rapid atât vehiculul implicat cât și conducătorul auto.

Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducere sub influența alcoolului.