404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. face angajări – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. face angajări

Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. face angajări

Aceasta este în căutare de măturători stradali și șoferi categoriile B, C, D și E pentru parcul auto al companiei.

Există profilul candidaților ideali?

Aceștia ar trebui să își dorească să lucreze în una din cele mai performante societăți de salubrizare din țară, ținând cont de faptul că societatea a reușit să urce pe podium anul anterior la Gala Topul Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, obținând locul III la categoria Servicii, grupa Colectarea deșeurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022, în prestigiosul clasament al companiilor.

Cum ar suna descrierea jobului de măturător stradal?

Să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor si echipamentelor, asigurându-se că în urma sa, cetățenii Sectorului 5, se pot bucura din plin de curățenie pe străzi și în orice alte spații publice, întrucât legătura cu cetățenii acestui sector este fundamentală, conform reprezentanților societății.

Cum ar suna descrierea jobului de șofer în cadrul companiei?

În acest caz, conducătorii auto vor fi prezenți pe traseu asigurându-se de colectarea deșeurilor, conform procedurilor de lucru și transportarea la operatorii autorizați în vederea eliminării acestora. Li se transmite viitorilor cadidați faptul că existența unui atestat de șofer profesionist transport marfă, constituie un real avantaj.

Pentru cei interesați CV se pot depune începând cu data de 01.03 2024.