duminică , 3 decembrie 2023
Home » Educatie » Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat un nou parc pe strada Posada

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat un nou parc pe strada Posada

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, pe strada Posada, un loc de joacă pentru copii, un spațiu cu aparate de fitness și noile locuri de parcare ce s-au amenajat în zonă.

Locul de joacă pentru copii a fost redat cetățenilor care locuiesc în zonă, după ce a fost reabilitat complet. Lângă acesta, pe un spațiu de pe care s-au demolat o casă și o curte, ridicate abuziv pe domeniul public, a fost amenajat un spațiu cu aparate de fitness, unde copiii și ceilalți cetățeni pot face mișcare de acum încolo.

Tot în aceeași zonă, pe spațiile unde în trecut creștea vegetație necontrolată, au fost amenajate 30 de locuri noi de parcare, pentru cetățenii care locuiesc în blocurile adiacente acestor terenuri.

Ușor, ușor începem să redăm Sectorul 5 cetățenilor care locuiesc în Sectorul 5. Se lucrează într-un ritm galopant pentru a face ceea ce alții nu au fost în stare să facă timp de 30 de ani. Vreau să aduc acest sector la standardele pe care locuitorii lui le merită și pe care le așteaptă de mult timp… de prea mult timp.” – a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone