duminică , 3 decembrie 2023
Home » News » Locale » Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a dispus verificări în piețele din Sectorul 5

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a dispus verificări în piețele din Sectorul 5

Din dispoziția Primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut loc o acțiune desfășurată de Poliția Locală, în vederea verificării respectării prevederilor legale în vigoare, privind desfășurarea de activități de comerț cu amănuntul al produselor alimentare, nealimentare, legume, fructe și articole de îmbrăcăminte.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificați agenți economici, persoane juridice și persoane fizice care desfășoară activitate de comerț pe domeniul public fără a fi autorizați în condițiile legii.

Astfel, au fost întocmite procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru încălcarea prevederilor legislației în vigoare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum total de 3.500 lei, dispunându-se eliberarea domeniului public.

De asemenea, au fost întocmite procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor prevăzute cu avertisment și s-a pus în vedere agenților economici să respecte prevederile legale în vigoare, în caz contrar urmând a se lua măsurile necesare.