404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
NU SE MAI DAU VOUCHERE DE VACANŢĂ ÎN 2021, EXPLICAȚIILE PREMIERULUI – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » News » NU SE MAI DAU VOUCHERE DE VACANŢĂ ÎN 2021, EXPLICAȚIILE PREMIERULUI

NU SE MAI DAU VOUCHERE DE VACANŢĂ ÎN 2021, EXPLICAȚIILE PREMIERULUI

Premierul Florin Cîțu a explicat, în cursul zilei de miercuri, de ce în 2021 bugetarii nu vor mai primi vouchere de vacanță.

După şedinţa de Guvern, premierul Florin Cîţu a explicat de ce nu se emit anul acesta vouchere de vacanţă. Motivul este legat de faptul că cele emise în 2019, nu au fost folosite în 2020.

„În România astăzi au fost prelungite voucherele de vacanţă emise în 2019 şi cele din 2020, ceea ce înseamnă că în economie sunt 2,4 miliarde de lei vouchere de vacanţă care nu au fost folosite, pentru că ştiţi foarte bine, pe de o parte industria ne spune că anul trecut a fost criză, deci nu puteau fi folosite vouchere de vacanţă, pe de altă parte (…) am dat voie să fie folosite anul acesta. De aceea, voucherele de vacanţă care ar fi trebuit să fie emise anul acesta vor fi emise anul viitor şi avem această economie la buget”, a explicat Cîţu.

Bogdan Trif, critici la adresa lui Cîțu

Bogdan Trif, fostul ministru al Turismului din guvernarea PSD, l-a criticat pe premierul Florin Cîţu, pe tema neacordării voucherelor de vacanţă. Acesta a mai spus şi că, din discuţiile cu funcţionari din Guvern, a aflat că pregăteşte şi majorarea cotei de TVA pentru turism.