404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, vine în sprijinul părinților cu program de lucru extins – Ziarul Strada
marți , 23 aprilie 2024
Home » Educatie » Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, vine în sprijinul părinților cu program de lucru extins

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, vine în sprijinul părinților cu program de lucru extins

Pentru a veni în sprijinul părinților cu program de lucru extins, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut un after school modular la Școala 125, parte dintr-un proiect mai amplu care va fi implementat în lunile următoare.
„Mai așezăm o pagină în povestea comunității.
Școala, studiile… fac diferența de trai în viața. Cunoastem rețeta. O simțim pas cu pas, zi după zi.
Pentru o comunitate trainică, avem nevoie de generații școlite! Avem nevoie de generații educate!
Avem nevoie de tineri isteți, care să poată fi, oricând, dirijorii societății!
Avem nevoie de tineri care să devină lideri!
Îmi doresc asta, la fel de mult cum vreau, cum visez… abandon școlar ZERO în comunitatea noastră.
Și știu că, într-o zi, va fi așa!
Cunosc problemele părinților cu program de lucru extins, cunosc costurile centrelor after school particulare! Așa că… echipa Piedone caută soluții pentru familiile comunității.
Am făcut un after school modular la Școala 125. Avem un proiect, un program larg pe tema asta și căutam să-l implementăm cu folos!
Din toamnă… mai dăm un plus educației în Sector!
Încercăm, zi de zi, să fim utili comunității! Acceptăm orice fel de critici. După cum ați observat, pe pagina aceasta de Facebook… oricine, absolut oricine, poate comenta liber, fără niciun fel de restricții, de blocaj! Suntem transparenți! Căutăm să învățam din greșeli și… mergem mai departe cu speranța!
Exact: Încercăm să facem imposibilul… posibil!
Vă mulțumesc tuturor celor care faceți ceva bun pentru comunitate! Și celor care sunteți sau… încercați să fiți buni în comunitate!
Cu respect, primarul Piedone”.