Home » News » Bombardierul Tristan Tate vrea să fie eliberat pentru a fi bonă

Bombardierul Tristan Tate vrea să fie eliberat pentru a fi bonă

Controversele legate de arestarea fraților Tate continuă. Treptat, ies la iveală detalii legate de viața personală a celor doi dar și despre afacerile pe care le derulau. Tot acum s-a aflat cine este femeia alături de care Tristan Tate a vrut să întemeieze o familie.

Partenera de viață a lui Tristan Tate, este o  starletă porno.

Frații Tate s-au remarcat în lumea bună a Capitalei mai ales prin prisma femeilor frumoase alături de care s-au afișat. Se pare că celebrii milionari britanici au  avut un adevărat tipar la capitolul prezențe feminine care le-au căzut cu tronc. Toate au trăsături și înălțime de fotomodel. Nu face excepție nici femeia care l-ar fi convins pe Tristan că e momentul să renunțe la burlăcie. Abigail Tyson este o figură celebră în mediul online.

Focoasa tânără face bani pe platformele pentru adulți, subiect deloc străin pentru frații Tate.

Abigail Tyson este cea care i-a dăruit lui Tristan Tate o fetiță.

De altfel, surse din cadrul anchetei cei îi vizează arată că acesta a invocat subiectul copilului în fața procurorilor ieri. Tristan a încercat să determine autoritățile să îl elibereze menționând că trebuie să aibă grijă de fiica lui.

Totodată, avocatul fraților Tate a lăsat de înțeles că și Andrew Tate are de asemenea un copil. Eugen Vidineac a făcut aceste mărturisiri recent.

Abigail Tyson are sute de mii de fani în mediul online.

Tânăra nu și-a expus însă viața amoroasă sau copilul în mediul online.

Ce spun victimele fraților Tate?

Frații Tate sunt acuzați că au constituit un grup infracțional și au obligat mai multe victime să producă bani fin videochat. Sumele ar fi ajuns direct în buzunarele lor.Au ieșit la rampă două dintre posibilele victime ale britanicilor. Femeile susțin că lucrurile nu stau deloc așa cum sunt prezentate.

Cele două femei susțin că și-au făcut tatuaje cu numele celor doi britanici din pură loialitate. Tinerele susțin că nu sunt nici pe departe victime așa cum fost prezentate.