404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)
LUDOVIC ORBAN: „GARANTEZ SUTĂ LA SUTĂ CĂ NU VA FI NICIUN LOCKDOWN. ROMÂNIA NU ÎŞI POATE PERMITE AŞA CEVA” – Ziarul Strada
marți , 30 aprilie 2024
Home » News » LUDOVIC ORBAN: „GARANTEZ SUTĂ LA SUTĂ CĂ NU VA FI NICIUN LOCKDOWN. ROMÂNIA NU ÎŞI POATE PERMITE AŞA CEVA”

LUDOVIC ORBAN: „GARANTEZ SUTĂ LA SUTĂ CĂ NU VA FI NICIUN LOCKDOWN. ROMÂNIA NU ÎŞI POATE PERMITE AŞA CEVA”

Premierul Ludovic Orban a dezminți zovonul conform căruia România va intra în lockdown după alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Acesta a spus că o carantină totală nu este prevăzută și că țara noastră nu își mai poate permite o astfel de măsură din punct de vedere economic.

Ludovic Orban a declarat, miercuri seară, că românii pot sta liniștiți pentru că nu se preconizează un nou lockdown în următoarea perioadă. Acesta a dezmințit zvonurile și a spus că activitățile economice nu se vor închide

 „Garantez sută la sută că nu va fi niciun lockdown. România nu îşi poate permite aşa ceva, nu ne putem permite din punct de vedere economic, din punct de vedere al perioadei care urmează. Aşa ceva nu se va întâmpla. Deci, cine mai susţine aşa ceva, spun că este o bazaconie şi că este de fapt o minciună de campanie în încercarea de a mai reduce susţinerea pentru PNL. Şi preşedintele a spus foarte clar: “nici vorbă de aşa ceva”. Nu se pune problema unei închideri a activităţilor economice”, a declarat Ludovic Orban.

„De şapte-opt zile avem un trend descendent şi ce este foarte important, în ultimele cinci zile din şapte numărul persoanelor vindecate a depăşit numărul persoanelor infectate. Este adevărat că s-a testat mai puţin pentru că au fost zile libere şi nu au funcţionat toate centrele de testare, dar activitatea de testare se reia începând de astăzi în condiţii mai normale, în funcţie de solicitările de testare”, a mai spus Ludovic Orban.