duminică , 3 decembrie 2023
Home » News » Politica » Planul-esuat pe care la pus la cale USR ca să-l dea jos pe Nicolae Ciucă de la Guvern

Planul-esuat pe care la pus la cale USR ca să-l dea jos pe Nicolae Ciucă de la Guvern

Adrian Năstase, fost premier al României, lansează o acuzație gravă cu privire la banii cheltuiți pentru jocuri politice în România. Planul ar fi fost pus la cale de USR ca să-l dea jos de la Guvern pe Nicolae Ciucă.

Năstase a afirmat că ”s-au cheltuit 600.000 de euro pentru viralizarea acuzațiilor de plagiat” aduse lui Nicolae Ciucă. ”Este o informație pe care am primit-o de la cineva”, a întărit Adrian Năstase.

Cum vrea USR să revină la guvernare

S-au cheluit 600.000 de euro pentru viralizarea acuzațiilor de plagiat pentru Ciucă. Este o informație pe care am primit-o de la cineva care se pricepe la tema asta.

De ce? Pentru că scoaterea din joc a lui Ciucă acum înseamnă să pui cărțile de la început, să începi negocierile pentru formarea unui guvern și să ajungi eventual din nou la introducerea USR-ului în guvern. Practic, pare că are sens acest atac…”, a declarat Năstase la Radio Guerrilla.

Adrian Năstase a mai zis că nu-l cunoaște pe actualul premier, însă acesta era singura soluție într-o coaliție PSD-PNL forțată de președintele Iohannis pentru a scăpa de suspendare.