duminică , 5 februarie 2023
Home » News » Legea pumnului. George Simion idolul interlopilor

Legea pumnului. George Simion idolul interlopilor

Zilele trecute, un interlop timişorean a bătut un comisar de poliţie în parcarea unui mall. Mai exact, a fost un croşeu scurt de stânga plasat in falca  poliţistului fiind făcut KO. Şi n-a fost o greşeală, să spui că interlopul nu ştia că este  un poliţist, fiindcă acesta era  îmbrăcat  in uniformă  şi, culmea,era  însoţit de mai mulţi colegi. care au asistat şocaţi la fază, în primele momente neavând nicio reacţie. De unde  atât tupeu pe interlop? Poate că  era convins că nu i se poate întâmpla nimic. De unde această convingere?

George Simion idolul interlopilor

Daca in  în plenul Parlamentului  celebrul George Simion a luat de gât un ministru, de ce un interlop nu poate bate un politist? Sigur, în societatea în care trăim, acest gest nu a făcut altceva decât să consolideze capitalul electoral, oricum ridicat, al individului transformat din ultras de peluză în parlamentar.

Fiindcă ce este altceva George Simion decât un băiat de cartier, un pic interlop, ceva mai mult şef de galerie, care speculează în cel mai barbar stil cu putinţă toate spaimele şi frustrările unei părţi a societăţii româneşti. Acea parte care se răcoreşte şi se simte răzbunată atunci când un politician este strâns de gât sau un poliţist este pus la pământ de croşeul unui interlop.