Home » News » Copiii politicienilor care călcă pe urmele părintilor . Fiul lui Piedone candidează in locurile unde a copilărit

Copiii politicienilor care călcă pe urmele părintilor . Fiul lui Piedone candidează in locurile unde a copilărit

Copiii vor să le calce pe urme părinților și să intre în politică. Și, dacă tot au susținere, mulți dintre ei se află pe lista la alegerile Palamentare. Pintre ei se numără Elena Băsescu, Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone ori Andrei Daniel Gheorghe, fiul  primarului din Otopeni. Acesta se află deja la al doilea mandat și îl țintește pe al treilea.

Elena Băsescu e prima pe lista PMP Constanța la Camera Deputaților

Elena Băsescu (40 de ani), fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, este cap de listă la PMP Constanța, la Camera Deputaților.

Ea susține că va promova în Parlament interesele famililor monoparentale, fiind de altfel o mamă singură cu trei copii. În iunie 2009, Eba a devenit europarlamentar, tot din partea partidului condus de tatăl său, PDL.

Vlad Popescu, fiul lui Piedone, este pe locul 3 pe listele PSD Suceava

 Vlad Popescu (31 de ani), fiul lui Cristian Popescu Piedone, este  pe poziția 3, tot la Camera Deputaților, pe listele PSD de la Suceava.

“Județul Suceava reprezintă locul în care am copilărit, având în vedere că bunicii mei sunt de pe Valea Bistriței. Am foarte multe amintiri plăcute cu oamenii harnici și primitori de aici. Acesta este motivul pentru care mă simt obligat să le ofer ceva înapoi, pentru că acești oameni încă păstrează tradițiile românești și încă au credință în Dumnezeu.”a declarant pentru ziarul STRADA Vlad Popescu

Andrei Daniel Gheorghe, băiatul primarului de la Otopeni, vrea al treilea mandat

Andrei Daniel Gheorghe (35 de ani), băiatul primarului din Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, face politică din 2006 și candidează pentru al treilea mandat de deputat, tot din partea PNL Ilfov.

În ambele legislaturi a făcut parte din Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare. Tatăl său este primar în Otopeni din 1996, iar străbunicul său, Adam Ilie, a fost de două ori primar liberal înainte de instaurarea comunismului.